Bitcoinen er efterhånden blevet allemandseje. Det at investere penge er ikke længere noget, der er forbeholdt de få, og det kan da også betale sig stort at sætte sig ind i de forskellige investeringsmuligheder. Et af de helt store trends er, og som er noget alle kan snakke med om, er Bitcoins. Dette er en ny form for valuta som man kan betale med i nogle fysiske butikker, men den er som regel forbeholdt transaktioner på nettet.

Denne valuta har fået ekstremt meget mediedækning, fordi den er vokset eksplosivt i værdi på meget kort tid. De fleste, der har investeret i den til at starte med, gjorde det lidt for sjov, men så snart deres investering vokse til astronomiske beløb.

Det kræver heller ikke det store benarbejde at investere i Bitcoins, og efter det er gjort, råder eksperterne til, at man glemmer sin investering. Man skal, med andre ord, ikke trække pengene ud, men lade dem stå og vækste. Det er som regel også efter flere år, at man kan se frugterne af sin investering. Man skal altså se de penge man vælger at investere, som om det er penge man ikke har.

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at de bliver rige af at spare op. Med mindre man har en ekstremt høj løn, er dette ikke tilfældet. Økonomiske eksperter vil til hver en tid råde til, at man investerer de penge man ville have sparet op i for eksempel aktier.

Der findes også den del af aktiemarkedet, der er mere risikabel. Fordelene her er at udbyttet også er tilsvarende højere. I denne kategori finder man blandt andet Bitcoins og andre alternative investeringer. Disse investeringer er risikable, fordi det er usikkert, hvordan de vil arte sig i fremtiden, og hvilken rolle de vil spille.

Nogle eksperter forudser nemlig, at en kryptovaluta som Bitcoinen vil spille en kæmpe rolle om ganske få år, og vokse sig til at blive den dominerende valuta på markedet indenfor en overskuelig fremtid. Derfor er det bare om at komme i gang med at investere i den alternative valuta inden den bliver alt for dyr og for alvor bliver allemandseje.